Thursday, 7 August 2014

Happy Eid Mubarak / Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Assalam to all Muslims and a Happy Eid Mubarak to all of you! I trust that you had a wonderful 1st Eid with your family and friends. I was suppose to do a special promo package for Ramadan but I was busy and wasn't able to complete. Some of you are already asking about classes, insyaAllah I will start teaching online again right after Syawal. 
So right now I am back on track to finish a manual for those of you who are interested to learn English  at your own pace. InsyaAllah it will be completed soon.

Raya ni saya tak buat kelas online atau offline. Tapi insyaAllah saya akan kirimkan tips percuma macam biasa kepada anda yang register atau ada isi contact form saya. Lepas Raya ni (Syawal) saya akan mula balik kelas online kepada anda berminat boleh hubungi saya. 

Sekali lagi, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Sorrylah kalau ada yang saya terlambat emel balik atau tak teremel balik.Kalau saya tak emel balik, emel lah lagi sekali kot saya terlepas pandang. Yang mana ada soalan pendek2 tu, saya akan cuba jawab. Ingat, belajar English ni kena practice tiap2 hari. Kalau you tak practice dia akan jadi kekok atau you akan lupa. So, tengok lah program bahasa Inggeris, walaupun kartun (sebab kartun mudah faham). Ikut apa yang dikatakan dan ulang dan ulang. Saya sentiasa check emel saya walaupun tak update kerap. Jadi jika ada pertanyaan tentang kelas, sila emel sahaja pada saya maya.learnenglish@gmail.com.


4 comments:

Carian Kerja said...

jom. salam. layari my web http://www.cariankerja.com

Ukhti Haliza said...
This comment has been removed by the author.
Ukhti Haliza said...

miss, apa beza make sure dan ensure? bolehkah saya guna kedua-duanya dalam ayat yang sama? Cth; Make sure you turn off all the PC./Ensure you turn off all the PC?

Jom Belajar English! said...

ensure = sesuatu yang pasti, gerenti mesti jadi. make sure = sesuatu yang belum pasti tetapi akan dijadikan.

Sorry lambat reply. Baru baca comments.