Wednesday, 1 July 2015

Happy Ramadan and Welcome July!

Assalam & hello to all!

Saya ada good news untuk anda yang nak belajar offline/ sendiri. Saya dah siapkan beberapa latihan yang anda boleh beli dengan saya untuk perbaiki bahasa Inggeris anda. Ini kerana Ramadhan ini saya tak ambil students baru/buat kelas...ini sebab yang start sebelum Ramadhan pun tak sempat nak catch up jadi bila Ramadhan tiba, ramai yang busy, dah buka puasa ke terawih pula, ada yang terlalu penat so kesudahannya saya mesti settle semua yang belajar sebelum Ramadhan dulu. Jadi jika anda nak belajar boleh beli dengan saya:

Perhatian : banyak penerangan telah saya share dalam blog ini. Mungkin apa yang anda ingin belajar sudah ada disini. Anda hanya perlu rajin cari subjek/topik yang anda ingin tahu. Pergi ke homepage, pergi ke kotak dibahagian panel kiri blog dan isikan apa yang ingin tahu dan klik search button pada 'cari di blog ini'. Jika ada topik yang tiada, sila beritahu saya dan saya akan cuba share maklumat tersebut.

LATIHAN yang boleh dibeli:

1) Basic sedang dikemaskini

2) Cara menggunakan simple past (RM15)
Jangan fikir yang begitu begini jika anda baru nak mula atau refresh balik bahasa Inggeris. Belajar yang mudah...jangan terlalu fikirkan macam nak guna past continous lah berbagai. Guna dan faham yang simple dulu. Dah ok, baru sambung.

Anda boleh beli dan whatsapp saya jika ada sebarang soalan, insyaAllah saya cuba jawab and terangkan. Nanti saya listkan topik2 lain yang saya ada.

Happy fasting to all Muslims!

No comments: