Monday, 5 October 2015

Birthday Special!

October is a special month for me - it's my birthday month! 
Saya tengah siapkan nota untuk basic English saya, kelas whatsapp yang paling ramai orang follow. InsyaAllah hampir siap dan saya akan jual pada RM30 nanti. Tapi untuk anda yang nak order sekarang, saya akan jual pada RM15 sahaja! Segala tips yang saya tahu akan saya kongsi bersama. Saya juga offer belajar simple past dengan saya untuk RM15 juga. Jika anda beli 2 ini saya berikan pada harga RM27 sahaja!
Untuk order, hubungi saya melalui whatsapp saya 0126116157. Tinggalkan nama dan buku ebook yang anda mahu 1)basic english ebook 2) simple past exercise.

Basic English
  • Penggunaan articles (a/an/the/-)
  • noun, pronouns,uncountable nouns
  • adjectives
  • verb, adverbs
  • to vs for
  • preposition (in /at/on) - ini ramai buat silap!
  • auxiliary verbs yang penting (to be, have dll)
  • macam mana nak susun ayat dengan betul (ini memang penting)

Simple past
  • bila nak ubah
  • cara mudah untuk tukar (perlu sedikit hafalan)
  • buat soalan dan jawab soalan simple past
  • dan macam2 lagi!
  • (simple past wash >> washed)
Hubungi saya melalui whatsapp 0126116157

3 comments:

Clive Einstein said...

bagus apa yang diajar.
kekadang benda basic ni sentiasa dilepas pandang, even yang dah bekerjaya da bertahun lamanya.
by the way, kalau nak distribute ebook dengan lebih senang, saya rekomen guna mailchimp. google pastu tengok macam mana sesuai ke tidak. kalau tak paham caner nak guna, tanya je. ikhlas mengajar. saya gunakan mailchimp tu best la jugak.

anyway, keep on doing what you're doing. bagus bende camni.

Atiey said...

Ada lagi x???

Atiey said...

Ada lagi x???