Tuesday, 16 May 2017

Verb to be - cara guna

Assalam & hello. Akhir2 ni saya banyak update diFB, terlepas pandang nak share di blog, especially anda yg dok google mcm mana nak belajar English ni kan? ? So nanti saya saya post links saja so tak termiss yg google atau tak follow diFB.
Macam biasa nasihat saya nak belajar English jangan stress sangat. Buat ayat pendek2 dulu, yg penting betul. Ok? 
Apa2 boleh whatsapp saya atau mesej diFB page Jom Belajar English kalau nak belajar atau beli Ebook.
Klik sini >>   Verb to be <<



8 comments:

Fara Zakaria said...

Salam hi. Nak tanya, english group on whatsapp tu still available tak. Teringin join..

Fara Zakaria said...

Salam hi. Nak tanya, english group on whatsapp tu still available tak. Teringin join..

Jom Belajar English! said...

Wasalam. Buat masa ni saya tak buka sebab terlalu ramai yg nak join. InsyaAllah nanti saya buka wa group baru saya akan bagitahu ya. Pls contact saya via wa atau email ya. Takut nanti termiss

Fara Zakaria said...

Oh I see. Tp mcm mana nak reach awk eh thru ws atau emel tu

Jom Belajar English! said...

Hi Fara. E-mail saya maya.learnenglish@gmail.com. Kalau comment sini saya tak check selalu. E-mail ya. Sekarang tgh ada promo my English book sempena Ramadhan kalau minat;)

Unknown said...

My english book?

Nursyahirah rodzi said...

My english book?

niayah sholihah said...

Assalamualaikum.. sya tringin nk bljr bhsa inggris.. cm mna cra sya nk folloow awk..