Friday, 24 April 2015

New whatsapp group!!!

Happy Friday people! Memandangkan masih ada yang nak join group whatsapp English, saya akan buka satu lagi yang baru. Terbuka utk first 20 people.

(IT IS FREE! Jika anda segan dan takde geng nak cakap English, boleh join dan borak2 dan betulkan sesama anda dan sekali sekala saya akan betulkan grammar dan bagi tips.)

Saya juga extend promo hingga Ahad/Isnin ni. Boleh belajar dalam group whatsapp atau sendiri. Bestkan? You will know that you are not alone learning English!

Yang boleh join 16tahun ke atas sahaja. 

Hubungi saya terus melalui whatsapp saya 012 611 6157. Dan jangan lupa tanya saya tentang promosi super basic grammar hari ini :)
Jom belajar English!
 

Tuesday, 21 April 2015

Want to join JBE whatsapp group?

I have 5 spots left. If you want to join (it's FREE!) Whatsapp me asap at 0126116157. The first 5 will be added into the group.

*note - I don't teach in this group. This is more of a support group for those who wants to learn English. Sekali sekala saya akan komen dimana patut.

Kalau minat hubungi saya :)

Saturday, 11 April 2015

Free trial whatsapp group

First of all, I have to say that I am sorry that I couldn't accommodate everyone on the new Whatsapp Jom Belajar English I created. 20 people and I am already falling behind!
Yang mana minta join, saya minta maaf dah tak dapat sebab ramai sangat...baru up 2-3 hari banyak betul yg dibual/bincangkan..sampai saya pun tak sempat nak baca semua. Kalau ada yg inactive atau tak participate saya akan masukkan anda.
Anyway, that is a trial run. InsyaAllah I will create a paid version (berbayar) next month. Pelajaran adalah random (ikut pilihan saya). Jika anda minat boleh whatsapp kepada saya utk join group bulan depan.

Oh ya...hari ni ada special promo (hari ini sahaja) 5kali perbualan,satu sesi 30minit. Jika minat, hubungi saya :)