Thursday, 17 February 2011

The notebook

Just want to share with you on my notebook...haaaa....inilah notebook yang penuh dengan grammar dan conversational English yang saya guna mengajar...online/offline...Notebook ni I guna so that I don't go off track! If you are learning, you will need a notebook too, to take down whatever you have learnt.


3 comments:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

what do you mean for "penuh dengan grammar dan conversational.." dari Notebook tu memang ada sorftware tu atau u Bookmark url web yang berkaitan tentang pembelajaran English ni?

saya tak ada Notebook. Desktop jer. tak mampu nak beli lappy. huhu.. kalau dapat sebijik best la :)

Jom belajar! said...

muahahaha.i pakai buku lah amry. gambar pokok bunga tu lah i punya reference :)

E-One said...

Cantik muka depan buku tu Cik Admin. Bunga Sakura ke tu? Cam ne nak gunakan bunga sebagai reference?